Stefanie Marsman

Front / Backoffice
Sportinstructeur

Gespecialiseerd in:

Klantenservice

Bijzonderheden:

Passie voor gezond en vers eten

Sport:

Pilates, Fitness en Spinning

Even voorstellen...

Sinds 2006 werk ik met veel plezier bij Fit4All als Balie-, administratief medewerker en Sportinstructrice. Met veel plezier sta ik onze cliënten te woord via e-mail, telefoon of aan de balie van ons Healthcentre.

Doordat ik veel zie van de processen in het bedrijf ben ik in staat om de meeste vragen van klanten te kunnen beantwoorden. Naast het werk aan de balie ben ik actief als sportinstructeur in de Fitness, Pilates en Spinning. Wat ik een mooi afwisseling vind binnen mijn werk en zelf graag doe.

Ook heb ik mijn diploma als Voedingsconsulent wat ik naar eigen interesse heb gevolgd en gehaald. Naast mijn werk bij Fit4all gaan mijn persoonlijke interesses ook uit naar een gezond en actief leven. 


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »