Fit4all Personal Training

Personal Training "Fit vanuit Jezelf"

Personal Training is bij Fit4all ook wel “Fit vanuit Jezelf”. Persoonlijke begeleiding op basis van een individueel opgesteld trainingsprogramma, voedingsadvies en coaching onder begeleiding van een Personal Trainer. 

De combinatie van het 1 op 1 begeleiden van uw trainingsschema, het werken aan een gezond voedingspatroon zonder te diëten en de persoonlijke coaching maken het Fit vanuit Jezelf programma uniek. Het Personal Training programma is te volgen vanuit onze locaties in Wijk bij Duurstede, Langbroek en Doorn. 

Fit vanuit Jezelf Programma

Als je gericht, gezond en op de lange termijn wilt afvallen. Of gewoon je lichaam fitter en sterker wilt krijgen is het Fit vanuit Jezelf programma een echte aanrader. Veel mensen gingen je al voor. Er zijn al meer dan 350+ mensen je voorgegaan met inspirerende Succesverhalen*.

Het Fit vanuit Jezelf programma is gericht op uw eigen persoonlijke doelstellingen. Om de doelstellingen en resultaten van voorgangers te zien klik je op onderstaande foto's. Benieuwd wat het Fit vanuit Jezelf programma voor je kan betekenen? Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 

*Disclaimer"De verwijzingen naar onze succesverhalen en foto's zijn persoonlijke ervaringen, specifieke resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet gegarandeerd. Alle informatie verwijst naar producten en diensten van Fit4all".
Lees meer

Pakketten & Tarieven

Personal Training met het Fit vanuit Jezelf programma heeft twee verschillende pakketten. Je kan het hele programma volgen met een 1 op 1 begeleiding van een Personal Trainer (PT). Of je kan samen met een vriend(in), kennis of collega sporter gezamenlijk (DUO) het programma te volgen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van al onze sportfasciliteiten. Dus naast de personal training, coaching en het voedingsadvies kan je onbeperkt deelnemen aan bijvoorbeeld onze Fitness Plus, Cross Core en alle andere lessen. We hebben het grootste aanbod van groepslessen van Wijk bij Duurstede.
Lees meer

Gratis & Vrijblijvend Informatie Gesprek

Wil jij op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. En/of jouw persoonlijke doelstelling behalen? Laat je gegevens achter en we plannen je in voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

5 + 1=

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »