Sanne Zilver

Fysiotherapeut
Sportinstructeur


Gespecialiseerd in

Algemene lichamelijke klachten

Sport

Hockey, Stootzaktraining en Fitness

Even voorstellen...

Mijn naam is Sanne Zilver en ik woon in Wijk bij Duurstede. In 2017 ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie en in 2021 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Vanuit de Hoge School Utrecht ben ik in 2020 bij Fit4All terecht gekomen voor een half jaarlijkse stage. Ik heb tijdens deze periode mijn kennis over behandelen kunnen vergroten en bekend geworden met het Fit4All team. Na deze stageperiode ben ik begonnen met het geven van sportlessen en na mijn slagen aan de gang gegaan als fysiotherapeute.

Mijn doel is om een patiënt/cliënt zo goed mogelijk te kunnen helpen en begeleiden wat betreft hun aanwezige blessure. Samen gaan we aan de slag om de behandeldoelen te bereiken. Ik vind de afwisseling van sport en fysiotherapie erg leuk! Zo heb ik ook verschillende zaaldiensten door de weeks en een Cross Core uur op de dinsdag avond. In mijn vrije tijd sport ik zelf ook graag, daaronder valt Stootzaktraining, Kickboksen en Fitness. Het is een uitdaging om een training te bedenken waar iedereen voldoening uithaalt en het tegelijkertijd ook leuk vindt.  Gezelligheid en plezier tijdens het sporten vind ik belangrijk!


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »