Natascha van Oudbroekhuizen


Front & Backoffice 

Gespecialiseerd in:

P&O en administratie.

 

Sport:

Fitness en Cross CoreEven voorstellen...


Ik heb ruim 12 jaar met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Toen ik hoorde dat er bij Fit4all een vacature was als balie medewerkster leek mij dit een leuke, nieuwe uitdaging. Mede ook omdat ik al bij Fit4all sportte en de sfeer mij erg aansprak.
Naast mijn werkzaamheden achter de balie ben ik ook achter de schermen druk met oa P&O en externe communicatie.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar een Festival, lekker eten met vrienden of wat leuks doen met mijn gezin. Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »