Spinning Wijk bij Duurstede

Wat is Spinning?

Wil je lekker uitzweten na een dag werken, veel calorieën verbranden en/of je uithoudingsvermogen verbeteren? Dan is een Spinning® een uitermate geschikte work-out voor jou. Tijdens Spinning® fiets je in groepsverband op een speciale 'stilstaande fiets'

De les vindt altijd plaats onder leiding van een gecertificeerde Spinning® instructeur met een opzwepende motiverende sfeer van muziek en verlichting. De inhoud van de les wordt bepaald door de instructeur, maar de intensiteit kan je altijd zelf aanpassen op je eigen niveau.

 
Spinning Wijk bij Duurstede

Inhoud van een Spinning les

Spinning® is afwisselend. Extra fijn is dat de opzwepende muziek je helemaal 'meeneemt' en vaak motiveert om nog net even dat extra tandje bij te zetten. De lessen variëren in tempo en weerstand.

Tijdens een gemiddelde les fiets je op een vlakke weg, ga je bergopwaarts de heuvel op, dan trek je weer een sprintje of geef je alles tijdens een interval. Soms zittend, soms staand.

Veel van de oefeningen versterken met name je bovenbenen en bilspieren en zijn bevorderend voor je algehele conditie. Zo is een Spinning les een perfecte aanvulling of afwisseling op bijvoorbeeld een duursport als Wielrennen.

 
Gecertificeerde Spinning Instructeur

Voor wie is een Spinning les geschikt?

Spinning is geschikt voor sporters op elk niveau doordat je zelf de weerstand van de spinning bike bepaald. Omdat een Spinning bike anders werkt en voelt als een gewone fiets en hometrainer is enige uitleg bij aanvang wel van belang.

Ben je een beginner dan zal je goed worden uitgelegd waar je op dient te letten en wat de juiste instellingen zijn. Heb je lichamelijke klachten dan kan ook hier altijd rekening mee gehouden worden.

Omdat Spinning in het bijzonder een training is voor het uithoudingsvermogen zou het meten van je hartslag en kennen van je “trainingszones” het mooist zijn. Hiervoor hebben we bij Fit4all innovatieve meetapparatuur met de Energy Control Methode.

 

Gratis Proefles Spinning Wijk bij Duurstede

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all in Wijk bij Duurstede ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »