SpinShape

Wat is een Spinshape les?

Wil je naast het verbeteren van je conditie ook gericht je lichaam wat strakker en meer in Shape krijgen? Dan is de combinatie les van Spinning en Shape oefeningen zeker iets voor jouw.

Met Spin® & Shape combineer je driekwart Spinning® met één kwart intensieve oefeningen, gericht op de BBB-zone: buik, billen en benen. Voor de variatie gebruiken we af en toe hulpmiddelen, zoals gewichtjes, een fitnessbal of een elastische band. 

Voor wie is SpinShape geschikt?

De les is geschikt voor sporters op elk niveau. Maar vooral voor de sporters die meerdere aspecten van het lichaam willen trainen.

Met Spin® & Shape sla je een paar vliegen in één klap. Je versterkt je beenspieren en verbeterd je uithoudingsvermogen tijdens het Spinning gedeelte. Terwijl je erna tijdens de Shape vooral de spieren rond je buik, billen en romp in shape brengt.

Gratis Proefles Spinshape

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »