Personal Training na de zwangerschap

Personal Training Fit4mama's

Tijdens de zwangerschap ontstaan er een aantal fysiologische veranderingen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de hormonen, de buik, de organen die verplaatsen, de ribbenkast die wijder wordt en de verandering van het postuur.
Elk van deze verandering heeft ook na de zwangerschap effect op het trainen in de sportschool. 
Een aangepast trainingsschema met de juiste oefeningen is daarom uiterst belangrijk. Zo kan je als kersverse moeder na de bevalling effectief en daarnaast op jouw eigen niveau sporten. Hierdoor zorg je ervoor dat het herstel zo voorspoedig mogelijk verloopt.
Maar welke oefeningen zijn goed om te trainen en met welke intensiteit?


Pakket Fit4mama's 

Bij Fit4mama's is het mogelijk om in Wijk bij Duurstede en Langbroek 6 weken na de bevalling samen met een personal trainer een volledig persoonlijk trainingsschema op te stellen. De oefeningen zijn vooral gericht op de pijlers: ademhaling, core, houding en postuur. Daarnaast word je ook gecoacht op het gebied van voeding en mindset. Wat houden deze pijlers en de coaching precies in?


Ademhaling 

Een optimale ademhaling draagt bij om de functie van het middenrif te herstellen en de organen weer op hun plek te krijgen, de coördinatie
van de buikspieren te herstellen en de bekkenbodem te versterken.


Core

Een goed herstel van de core spieren, zorgt ervoor dat de ribbenkast vernauwt, dat de buikspieren terug naar hun normale grootte worden gebracht en eventuele rugklachten verminderen.


Houding & postuur

Door de houding en het postuur te verbeteren, zullen de spieren weer met de juiste functie werken.


Training

Je traint wekelijks onder begeleiding van een personal trainer. De personal trainer maakt een persoonlijk schema. De oefeningen uit dit schema worden gezamenlijk doorgenomen, zodat je de techniek en uitvoering goed beheerst.


Voeding

Bij het onderdeel ''voeding'' wordt jouw voedingspatroon besproken en krijg je vervolgens een passend advies. Dit advies heeft als doel om bewust te worden van de juiste voedingsstoffen en een goede energiebalans te vinden.


Mindset

Onder mindset valt de coaching richting jouw persoonlijke doelen. Je krijgt gerichte vragen over hoe jij je voelt, hoe je het verloop van het traject vindt gaan, welke uitdagingen jij tegenkomt en hoe deze uitdagingen omgezet kunnen worden naar leermomenten voor in de toekomst. 


Training op eigen niveau 

Kortom, bij Fit4mama's krijg je een volledig pakket om jouw persoonlijke doelen te behalen en het herstel na de zwangerschap zo voorspoedig te laten verlopen. 


Prijzenpakket 

Ben je benieuwd naar de prijs?
Bekijk de prijzenpakketten via: https://fit4all.nl/personal-training/pakketten


Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je interesse en wil je starten met Fit4mama's?
Bij interesse in het programma kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. 
Neem graag contact via: https://fit4all.nl/personal-training/gratis-kennismakingsgesprek
Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »