Bootcamp in Doorn

Vanaf maandag 3 juni geven we Bootcamp lessen vanuit het Ludenbos in Doorn.

Sportinstructeur, Personal Trainer en Fysiotherapeut Jeffrey Verhagen zal op maandag- en woensdagochtend van 08.00 - 09.00 de lessen verzorgen. Wil je de dag actief en lekker buiten beginnen? Meld je dan zeker aan, of probeer het eens uit!

Bootcamp in Doorn
  • Vanaf 3 juni
  • Maandag 08.00 - 09.00
  • Woensdag 08.00 - 09.00
  • Verzamelen op de Koninginneweg 4
Reserveer de les via het Lesrooster of bel naar 0343-431111 voor een Proefles. 

De Bootcamp les is vergelijkbaar met een Circuit Training. Waarbij wat meer gebruik wordt gemaakt van de elementen die op locatie voor handen zijn. Net als binnen zal de intensiteit van de les aangepast worden per individu en de groep in het geheel. 

Jeffrey houd rekening met je mogelijkheden en uitdagingen.


Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »