Hardlopen Wijk bij Duurstede

Wat is Hardlopen bij Fit4all?

Wil je ook vol kunnen houden om 5 kilometer achter elkaar te kunnen hardlopen zonder blessures? Of gewoon met een andere groep lopers en onder begeleiding 1x per week lekker buiten sporten? Dan ben je bij Fit4all op het juiste adres.

We hebben meerdere keren per jaar een speciaal 10 weken programma voor beginners om minimaal 5 kilometer te kunnen hardlopen. Maar ook een vast terugkerende hardlooptraining voor de gevorderde of al wat meer getrainde lopers.

Hardlopen Wijk bij Duurstede

Hardlopen voor beginners

Voor beginnende hardlopers is het opstellen van een goed schema, voorkomen van blessures maar ook vooral vol houden vaak erg lastig. Daarom hebben we een door onze opgeleide hardloop instructeurs een speciaal hardloop programma voor beginners gemaakt.

In het 10 weken durende programma met als doel het kunnen lopen van 5 kilometer achter elkaar komen verschillende onderdelen aan bod. Zo zal je tijdens de cursus onder andere;

 • Een juiste looptechniek leren
 • Onderbouwde opbouw van intensiteit
 • Variërende training met duur, interval en oefeningen
 • Juiste ademhaling tijdens het lopen
 • Gerichte oefeningen zoals;
  • Loop ABC
  • CORE stability
  • Stretching

Hardlopen Wijk bij Duurstede

Heb je de cursus al voltooid, ben je al bekend met hardlopen en/of wil je gewoon lekker met een groep buiten lopen? Dan hebben we een vaste hardloop les in ons rooster.

Het geeft je gelijk de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze hardloop instructeur om wat inspiratie op te doen. Daarnaast loop je altijd gezellig samen met andere waardoor het uur voorbij vliegt.

Gratis Proefles Hardlopen

Wil je de toegankelijke sfeer en persoonlijke begeleiding bij Fit4all ervaren? Meld je gelijk aan voor een vrijblijvende proefweek via 0343 - 431111, mail naar fit@fit4all.nl of via het contact formulier

Je kan dan een week lang ons volledige aanbod aan fitness en groepslessen ervaren!

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »