Bedrijfsfitness Wijk bij Duurstede

Wat is Bedrijfsfitness bij Fit4all

Speciaal voor bedrijven en ondernemers in de regio Wijk bij Duurstede hebben ook de gelegenheid voor bedrijfsfitness. Dat houd in dat werknemers gebruik kunnen maken van alle sport fasciliteiten binnen Fit4all met gemiddeld wel 40% voordeel in kosten.

Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Hierdoor wordt de hele opzet, implementatie en uitvoering van arbeidsvoorwaarde kosteloos uit handen genomen. Fitnessen met belastingvoordeel voor uw medewerkers zonder dat hier extra werk voor nodig is!

Waarom Bedrijfsfitness bij Fit4all?

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat het bijzonder belangrijk is dat je medewerkers gezond zijn. Het is algemeen bekend dat regelmatig bewegen en sporten zeer bevordelijk is voor zowel de lichamelijke als geestelijke gesteldheid.

Daarnaast kan het ook zorgen voor een betere relatie en communicatie tussen werknemers. Het zou dus niet alleen slim en verstandig zijn voor het bedrijf maar ook wel voordelig voor de mederwerkers om te gaan sporten bij Fit4all Sport.

Voor wie is Bedrijfsfitness geschikt?

Bedrijven en organisaties binnen de regio Wijk bij duurstede kunnen zich aanmelden bij Fit4all voor bedrijfsfitness. Zo levert het sporten bij Fit4all niet alleen minder ziekteverzuim op en lagere kosten maar ook alle andere voordelen van Fit4all Sport;

  • Ruime openingstijdens (doordeweeks) van 07.00 – 22.00
  • Grootste aanbod aan sportlessen binnen Wijk bij Duurstede
  • Sporten gegarandeerd door ons online reserveringssysteem
  • Altijd professionele en gediplomeerde begeleiding aanwezig
  • Er zijn altijd Fysiotherapeuten aanwezig voor medische vragen
  • GRATIS Kinderopvang doordeweeks in de ochtend
  • GRATIS Koffie / Thee in de koffie corner
  • Toegankelijke, persoonlijke en enthousiaste sfeer ;)

Vrijblijvend gesprek?

Wil je de mogelijkheden en gang van zaken vrijblijvend bespreken? Neem dan contact op met Fit4all door te bellen naar 0343-431111, mailen naar fit@fit4all.nl of loop even binnen.

Meer informatie over het Nationaal Bedrijfsfitness Plan vindt u door de link te volgen.

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »