Marga Schuurman

Frontoffice

 

Specialisme

 

Bijzonderheden

 

Sport

Bodyshape, Pilates, Nordic Walking en hardlopen

 

Even voorstellen...

In 2020 ben ik na 44 jaar gewerkt te hebben met pensioen gegaan. Geen verplichtingen meer en genieten van de leuke dingen in het leven. Toch miste ik wel een beetje de sociale contacten van mijn werk, en door toeval kwam het baliewerk op mijn pad. En dus ben ik daar vanaf 1 februari 2022 aan de slag gegaan als invalkracht achter de balie. Dit doe ik 5 uurtjes per week op de woensdag en als het nodig is val ik soms in.

Ik sport al ruim 10 jaar bij Fit4all. Het is een fijne, niet te grote sportschool, met een gezellige onderlinge sfeer. Door hier te werken blijf ik in contact met mensen, gezellige collega’s en ben daarnaast nog lekker bezig met administratieve werkzaamheden.

Mijn hobby’s zijn fietsen, genieten in de tuin en vooral vakanties.


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »