Recepten Kaarten Jubileumfeest

Wat een avond! We hadden het feest niet anders kunnen wensen. Gezelligheid, leuke mensen, lekker eten en dat allemaal bij ons “thuis”.
Iedereen bedankt die erbij was en die het mogelijk heeft gemaakt.Dorpshuis de Toekomst Langbroek,Merkens Hovenierss en Reypenaer Cheesee voor de zakelijke support.

Voor die vele van jullie die vroegen naar de receptenkaarten van het eten dit bericht. Je kan de receptenkaarten vinden via deze link. Heel fijn om te merken dat het zo gesmaakt heeft en inspiratie om deze veganistische (dus ook vegetarisch), glutenvrije en lactose vrije recepten zelf te proberen. 

Receptenkaarten Jubileumfeest Langbroek 20-01-2023.

Met sportieve groet,

Team Fit4all


Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »