5-jarig Jubileum Fit4all Langbroek

1 januari 2018 was onze eerste officele dag op onze locatie in Langbroek.

Het voelt als nog zo kort geleden, maar we zijn inmiddels al toe aan ons eerste 5-jarige jubileum. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en graag met jou vieren. Zet dus met stip in je agenda, vrijdag 20 januari van 17.00 - 20.00. 

Wij verzorgen een lekkere hap, drankjes en gezellige sfeer. Laat even weten als je langskomt via deze link. Zodat we rekening te kunnen in de voorbereidingen van het feest met de aantallen. 

Inschrijven voor het Jubileumfeest

Met sportieve groet,

Team Fit4all

Terug

Over Fit4all

Wil je goed herstellen van een lichamelijke klacht of (sport)blessure? Wil je gewoon lekker sporten in een toegankelijke, enthousiaste sfeer onder professionele begeleiding en daarbij een ruim aanbod van sportlessen? Of wil je met een lifestyle coach jouw persoonlijke doelen nastreven? Dan ben je bij Fit4all aan het juiste adres! 

De combinatie van Fysiotherapie, Sport en Personal Training maakt ons concept uniek. We streven ernaar om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Met behulp van onze professionele, innovatieve bewegingszorg & deskundige, persoonlijke trainingsbegeleiding.

Contact


Voor meer informatie bel of mail ons gerust.

0343 - 431111
© 2017 Fit4all | Dit is een website van Krachtig Media
We maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »